Açıklanan Yangın Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Göksu Kapı üretim alanlarında spesiyalist ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Bapları en faik kalite ve en tatminkâr eder politikamıza normal olacak şekilde üretilir.

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Kullanılan kapı fitili sinein kötü sızdırmazlık şartı yoksa henüz hesaplı kapı fitili kullanılarak elan ucuz üretim esenlanabilir.

Fakat kullanıcı sayısı 50 kişhayırlı geçen katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı bakımından en azca yarısının korunmuş olması gerekir.

Bir bünyeda kullanılan kuma merdivenlerden yangın ve sair müstacel durumlar oluştuğunda kullanılabilecek özellikte olanlarına yangın merdiveni veya kaçış merdiveni denilmektedir. Yangın merdivenleri sair kaçış yollarıyla bütünleşik durumda olan bir bünyedadır.

Başkaca, astım ve bronşit üzere teneffüs yolu emrazıyla bağlanaklı olan kötü solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Her bir kata yerleştirilen yangın kapılarının da makul özellikleri taşıması gerekmektedir. Bu gönülğimizde yangın bapsı Adana aksatainiz muhtevain bilmeniz gerekenleri detaylı bir biçimde ele alacağız. 

Kanatlardan biri sabit tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması sağlamlanabilir.

Kolay açılmalıdır. Kapının kilitli olmaması veya kilitli olsa bile hiçbir hareketle açılabilmesi gerekir. Kapının üzerinde panik pas yahut benzeri yangın kapısı bir sistem bulunmalıdır.

     Yangın Kapısı insanların, binanın eminğini sağlayıcı ve yangın ile temasa son veren bapya denir.

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının denetçi şeşna kızılınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların emniyetli bir şekilde tahliye edilmesine imkân tanır.

Yangın Kapıları ısı ve duman sızdırmadığı bağırsakin insanoğluın dumandan zehirlenmesine ket olan ivedi hesap kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında az daha cemi kalabalık olan binalarda kullanılması mecburi kılınmaktadır.

Maşer beyninde yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm sayılı "Binaların Yangından Korunması Karşı Yönetmelik"i kavramak yürekin tıklayın.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belli başlı standartlara gereğince üretilmek zorundadır. 

Report this wiki page